Home connecting with your inner light

Fijn, dat je meer over mij wilt weten!

Mijn naam is Nadine Wisse en ik ben intuïtief coach & healer. Met mijn praktijk Amaranthe aan huis in Voorburg om zo een huiselijke omgeving te kunnen aanbieden voor de sessies. 

Met mijn hooggevoeligheid als kracht en met mijn engelen als inspritiebron begeleid ik mensen naar hun hartsverlangen. Ieder mens is uniek, dus ook de aanpak is afgestemd met de wensen van de client.

Welke weg heb ik afgelegd om te starten met een eigen praktijk.

In 2007 liep ik in mijn leven vast. Ik wist niet meer wat ik wilde en hoe nu verder. Mijn baan beviel ook meer. Een andere baan zou dit gevoel niet wegnemen. Ik voelde mij leeg, maar in die leegte ontstond ook wat moois. De vraag wat ik nu werkelijk wil met mijn leven.

Mijn antwoord op deze vraag, was om een opleiding te gaan volgen. De vierjarige opleiding Psychosociale Begeleiding van SPSO kwam op mijn pad. De start van een nieuwe weg in mijn leven. Van hoofd naar hart.

Tijdens de opleiding tot de ontdekking gekomen, dat ik hooggevoelig (HSP) ben. Ik had nog nooit van deze term gehoord en wat een herkenning om de kenmerken te lezen. Het voelde als een beperking en niet als kracht. Een HSP cursus heeft mij laten inzien dat het ook als kracht ingezet kan worden.

Steeds meer naar mijn gevoel luisterend, kwamen er vanzelf ook andere ervaringen op mijn pad. De engelen! Wat een mooie energie om te voelen. Ik wilde meer weten hierover en besloot om de opleiding IET (integrated Energy Therapy) te volgen. Een mooie manier om meer met energie en de engelen te werken. 

Na deze opleiding ben ik gaan voelen wat de volgende stap was om te nemen en het besluit was snel genomen. Een eigen praktijk beginnen met mijn eigen kwaliteiten en unieke manier van begeleiding.